1 år er for lang tid – vi gjorde det på 2 måneder

27. mai

Må et intranettprosjekt ta flere år og koste hundretusenvis av kroner? Colosseums prosjekt tok 2 måneder å gjennomføre og de ansatte fikk tilgang til intranettet med en gang.

| Colosseum Smile AS er Nordens største private tannlegevirksomhet med en omsetning på ca 900 millioner norske kroner og rundt 800 ansatte på 41 klinikker i Norge, Sverige og Danmark. De trengte et nytt intranett med sosiale funksjoner som kunne minimere avstanden mellom de ansatte og gjøre det enklere å finne riktig informasjon.

Prosjektleder for det nye intranettet var Colosseums VD Per Rehnberg som så at de verken hadde tid eller ressurser til et omfattende utviklingsprosjekt. de valgte til slutt ut-av-boksen-løsningen MyLive.

Hør Per Rehnberg fortelle hvorfor de valgte et ferdig intranettprodukt, hvordan de kunne redusere prosjekttiden til 2 måneder, hvordan han som leder benytter det sosiale intranettet i sitt daglige arbeid og hvordan løsninger har utviklet seg etter lanseringen for to år siden. Du får også se live-presentasjon av intranettet.

Foredragsholder

Per Rehnberg

Per er konsernsjef Colosseum Smile AS sedan og har vært det de tre siste årene. Han har tidligere blant annet vært leder i Praktikertjänst Tandvård, ett svenskt kollektiv med over 1 100 tilsluttede tannleger.