Foredragsholdere

På Intralife møter du foredragsholdere med sterke meninger og mye kunnskap:

Scott Berkun

Scott er forfatter og foredragsholder og har hatt enorm suksess med bøker som The Myths of Innovation, Confessions of a Public Speaker og The Year Without Pants.

Arne Krokan

Arne Krokan er professor ved NTNU. Han er en av landets fremste eksperter på hvordan ny teknologi endrer organisasjoner og samfunn.

Ida Aalen

Ida har for tiden skrivepermisjon for å skrive en ny, forskningsbasert bok om sosiale medier. På Intralife deler hun noe av innsikten med oss.

Jostein Magnussen

Magnussen er en av gründerne i Netlife Research. I 13 år har han brukt sin bakgrunn fra psykologi til å hjelpe og inspirere kunder til å lage bedre nettsider, intranett og digitale strategier.

Audun Rundberg

Audun er en all-around ringrev på internett, og det beste han vet er å lage slanke, effektive og attraktive webløsninger. Han har blant annet jobbet med intranett for Avinor, Fredskorpset og Veidekke.

Eivind Lund

Eivind er innholdsrådgiver i Netlife Research. Han vet hva som skal til for at brukerne skal finne frem til informasjonen de leter etter, og hvordan man skal skrive slik at brukeren både leser og forstår.

Eidar Grande Vollan

Eidar er teamleder og en av grunderne i Netlife Research. Til daglig jobber han mest med strategi og med sin bakgrunn innen psykologi er han i grunnen mer opptatt av mennesker enn maskiner.

Martha Lyngnes

Martha jobber som interaksjonsdesigner i Netlife Research. Hun har laget intranett og nettsider siden 2009 og underviser også i interaksjonsdesign.

Per Rehnberg

Per er konsernsjef Colosseum Smile AS sedan og har vært det de tre siste årene. Han har tidligere blant annet vært leder i Praktikertjänst Tandvård, ett svenskt kollektiv med over 1 100 tilsluttede tannleger.

Renata Barros

Renata er kreativ leder i Netlife Research. Hun startet sin utdannelse på College of Marketing and Advertising i Sao Paolo og på Sao Paolo College of Fine Arts. Hun har også en master fra Kunsthøgskolen i Oslo.

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen er ekspert på konseptdesign og innhold på intranett. Han jobber med prosjektledelse av intranettprosjekter og hjelper kunder å velge publiseringsløsning og leverandør.