Workshops tirsdag 26. mai

Eivind Lund, Eidar Grande Vollan

Hjelp, vi skal lage nytt intranett

Dette er workshopen for deg som skal lage nytt intranett, eller vurderer å gjøre det. Vi gir deg verktøyene og metodene du trenger for å gjennomføre et intranettprosjekt som skaper glød i organisasjonen.

Audun Rundberg, Martha Lyngnes

Hjelp, vi har et intranett

Prosjektet er ferdig! Virksomheten har fått et nytt og flott intranett. Hvordan unngår du at intranettet visner hen og råtner på rot? Vi gir deg verktøyene du trenger for å forbedre det intranettet du har. Å fikse det gamle kan være minst like fruktbart som å lage noe nytt.

Foredrag onsdag 27. mai

Jostein Magnussen

Den digitale arbeidsplassen

Timeføring på mobiltelefon, chat som erstatter e-post og Google drive som filserver? Arbeidsplassen er i endring. Det finnes ingen intranettoppskrift lenger. Hva nå?

Scott Berkun

Fremtidens arbeidsplass - nå

De ansatte jobber fra hvor de vil, ingen bruker e-post, men blogger og chatløsninger. De har få møter, færre regler enn de fleste og ansatte kommer med haugevis av ideer daglig. Scott Berkun har vært på innsiden av organisasjonen som står bak Wordpress.

Arne Krokan

Digitalt samarbeid og kunnskapsutvikling

Før bestemte avsender hvem som skulle få e-posten. Ved å gjøre den samme informasjonen tilgjengelig på nett kan de som trenger det hente den når de har behov. Vi har gått fra push til pull.

Den norske intranett­undersøkelsen 2015

Hvilken publiseringsløsning er mest populær på norske intranett? Hvor mye ressurser bruker norske virksomheter på intranettet sitt? Få innblikk i hva andre intranettredaktører er opptatt av gjennom vår undersøkelse blant norske intranett.

Audun Rundberg, Renata Barros

20 ideer på 20 minutter

De fleste intranett har som mål å effektivisere arbeidshverdagen og bygge internkultur. Hvis dette høres kjent ut, men også litt kjedelig, er dette foredraget for deg.

Perttu Tolvanen

Slutten på SharePoint slik vi kjenner det - hva er alternativene?

Microsoft har endret fokus fullstendig, neste versjon av SharePoint er Office 365 og SharePoint vil bare få mindre oppdateringer. Dette er realiteten. Skal du få full nytte av SharePoint fremover må du tilpasse konseptet ditt til Office 365 og skyen - er du klar for det? Perttu gir deg alternativene.