Den digitale arbeidsplassen

27. mai

Timeføring på mobiltelefon, chat som erstatter e-post og Google drive som filserver? Arbeidsplassen er i endring. Det finnes ingen intranettoppskrift lenger. Hva nå?

For noen år siden skulle alt inn på intranettet. E-post, timeregistrering og alle systemer de ansatte brukte. Dette ble dyrt og komplisert. Det viste seg å være bedre å bruke et e-postsystem for å behandle e-post. Surprise. Mange går nå bort fra de altomfattende intranettene og satser på mer spesialiserte systemer.

Det popper daglig opp moderne systemer som skal løse de fleste problemer på arbeidsplassen. Disse systemene har APIer som gjør at de kan snakke sammen. Men, man kan også kjøpe "ut av boksen" intranett som løser mye av det sammen. Eller, hvorfor ikke gå for Microsoft sine produkter som dekker det meste? Hva er best for din organisasjon? Hva er trendene? La oss løfte blikket over dataskjermen og se litt utenfor intranettets trange rammer: Hvilke utfordringer står vi overfor når arbeidsplassen vår blir mer og mer digital?

Foredragsholder

Jostein Magnussen

Magnussen er en av gründerne i Netlife Research. I 13 år har han brukt sin bakgrunn fra psykologi til å hjelpe og inspirere kunder til å lage bedre nettsider, intranett og digitale strategier.