Scott Berkun


Scott er forfatter og foredragsholder og har hatt enorm suksess med bøker som The Myths of Innovation, Confessions of a Public Speaker og The Year Without Pants.

Han har vært bidragsyter til New York Times, Washington Post, The Wall Street Journal, Wired Magazine, Forbes og The Economist og skriver i Harvard Business og BusinessWeek i tillegg til opptredener i flere tv-kanaler. Han holder foredrag året rundt og har en blogg med podcast, videoer og poster.

Hør Scott Berkun på Intralife:

27. mai

Fremtidens arbeidsplass - nå

De ansatte jobber fra hvor de vil, ingen bruker e-post, men blogger og chatløsninger. De har få møter, færre regler enn de fleste og ansatte kommer med haugevis av ideer daglig. Scott Berkun har vært på innsiden av organisasjonen som står bak Wordpress.

Han hadde en ledende stilling i Automattic og skrev boken The Year Without Pants om erfaringene. Foredraget hans viser hvordan de jobbet der som er slik dere kommer til å jobbe i fremtiden.

Wordpress er en av verdens mest populære publiseringsplattformer og Automattic, selskapet som laget Wordpress er verdt $1,1 billion. En av de viktigste suksessfaktorene har vært at de utfordrer antagelser om hvordan man skal jobbe.